ŽESTOKI ODGOVORI / Reakcije SDP-ovaca na Plenkovićeve izjave u RTL-u Danas: usporedili ga s Putinom

Image
Foto: Screenshot

'Sutra se vidimo na Markovom trgu. Baš me zanima kako će nam ne dopustitI', napisao je Bauk

14.6.2017.
7:50
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je premijer Andrej Plenković jučer u intervjuu koji je dao za RTL Danas izjavio kako "sramotni skeč troje saborskih zastupnika SDP-a" ne može proći u ozbiljnoj politici, nije se dugo trebalo čekati na reakciju SDP-ovaca. 

POGLEDAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Hrvatski premijer gost RTL Danas: 'Ne želim gledati prosvjede po temi obrazovanja ni u jednom hrvatskom gradu'

"To je 'no go'. Oni se s takvim mogu šaliti u svom kružoku u nekom podrumu uz pivu, kavu ili vino, ali ne u ozbiljnoj politici. To im nećemo dopustiti", rekao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Peđa Grbin na svojom Facebook profilu Plenkovića usporedio s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

"Vjerojatno ponesen Putinovim hapšenjem oporbe i naš se premijer odlučio određivati što oporba smije, a što ne smije činiti i govoriti. Ali, Hrvatska još uvijek nije Rusija i u Hrvatskoj mi predsjednik Vlade još uvijek neće određivati što smijem, a što ne smijem raditi. Dragi Andrej, da se malo poslužim tvojom retorikom, to je u Europskoj uniji 'no go'. Ako će tvoji ministri i prihvatiti da ih postrojavaš, da im jasno daš do znanja da će raditi samo po tvome ili neće uopće i u samo dva dana promijeniš uvjete pod kojima su ušli u Tvoju Vladu, mi iz oporbe nećemo", napisao je Grbin osvrnuvši se na Plenkovićevu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Twitteru se oglasio i Arsen Bauk, koji je napisao: "Sutra se vidimo na Markovom trgu. Baš me zanima kako će nam ne dopustitI".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Bojan Glavašević oglasio se na Twitteru te osvrnuo na cijeli intervju.

"Je li netko Plenkoviću objasnio što je demokracija? Kako točno planira ne dopustiti zastupnicima da rade? Hoće nas hapsiti?", napisao. Također se osvrnuo na incidet koji se dogodio Janici te na premijerovu izjavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većina muškaraca o Janičinim rezultatima može samo sanjati,ali Plenković misli da su ugrožene jer nisu bile u pratnji muškaraca? Seksizam, rekao je Glavašević na Plenkovićev komentar kako je Kostelić bila 'bez muškaraca'.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo