UŽAS KOD BOKŠIĆA / Razbojnici upali u kuću, tukli i prijetili ženama od kojih je jedna trudnica: Policija ih brzo pronašla i bacila iza rešetaka!

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL / Ilustracija

Razbojnici su vezali žene te ispreturali cijelu kuću

26.1.2024.
12:14
Emica Elvedji/PIXSELL / Ilustracija
VOYO logo

Operativno dežurstvo Policijske postaje Našice je 24. siječnja u 9.30 sati zaprimilo dojavu da su 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući.

Kako su izvijestili iz PU osječko-baranjske, izlaskom na mjesto događaja potvrđena je dojava te je utvrđeno da su dvojica nepoznatih maskiranih muškaraca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile ona i 34-godišnja trudnica te su ih odmah počeli tući rukama i nogama po glavama i tijelima i prijetiti nožem tražeći od njih novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razbojnici su potom vezali žene te ispreturali cijelu kuću. S pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smjeru. Žrtve su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede te je puštena na kućnu njegu.

POGLEDAJTE VIDEO: Puno je nejasnoća oko rasističkog napada u Dupcu, a policija o svemu šuti: I nije to prvi ovakav napad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su uhićeni

"Operativnim radom i prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske postaje Našice isti su dan uhitili trojicu muškaraca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije žene. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je uhićeni trojac počinio kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske", kazali su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo