prekinuli šutnju /

Ravnatelj koprivničke bolnice: 'Kad je tehničar napustio sobu, sa ženom je sve bilo u redu, nismo napravili nikakav propust'

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Nesretna žena počinila je u ponedjeljak samoubojstvo na odjelu koprivničke Opće bolnice

13.12.2017.
12:46
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Ravnatelj Opće bolnice u Koprivnici dr. Mato Devčić danas je konačno progovorio o samoubojstvu žene (48) iz okolice Koprivnice koja je nedavno bila primljena na psihijatrijski bolnički odjel, piše Podravski.hr. 

>>Šok u Koprivnici: počinila samoubojstvo u bolnici, pronašle ju medicinske sestre 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretna žena počinila je u ponedjeljak samoubojstvo na odjelu koprivničke Opće bolnice, a nitko iz krugova bolnice još se nije službeno oglasio o incidentu.

"Pacijentica je u bolnicu primljena u visokoalkoholiziranom stanju, Nije pokazivala suicidalne sklonosti. Tehničar je prije tragedije bio s njom u sobi, kasnije je izašao jer je procjena bila da je sve u redu, a nakon toga je počinila samoubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj sobi su bile još dvije pacijentice koje su tad spavale. Žena je bila u trenirci koja je ličila na pidžamu, pacijentima se u bolnici inače dozvoljava njihova odjeća. 

Obavijestili smo i ministarstvo zdravlja, a provedena je i interna bolnička istraga koja je utvrdila da nije bilo propusta", izjavio je Devčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo