STRUČNI SKUP /

Rasprava o zbrinjavanju otpada spojila gospodarstvo i znanosti

Image
Foto: eMedjimurje.hr

U krugu tvrtke Tehnix d.o.o održan je stručni skup na kojem su stručnjaci iz gospodarstva i znanosti raspravljali o Prijedlogu mjera zbrinjavanja otpada, koji je dosegao alarmantnu razinu zapuštenosti u Hrvatskoj, i to posebice sjevernim županijama.

5.10.2017.
8:15
eMedjimurje.hr
VOYO logo

Predsjednik Uprave Tehnix d.o.o. Đuro Horvat ugostio je u prostorijama tvrtke impresivan skup na kojem su bili Vladimir Andročec, predsjednik Hrvatske akademije tehničkih znanosti RH, Zvonimir Guzović, dekan Fakulteta strojarstva i brodogradnje Zagreb, Bruno Zelić, dekana Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije te Zoran Andročec, direktor INGRA-DET, piše eMedjimurje.hr.

Na stručnom skupu, pored Prijedloga mjera zbrinjavanja otpada, razgovaralo se i o suradnji Akademije, znanosti i industrije kako bi nastao projekt efikasnog i ekonomičnog razvrstavanja i zbrinjavanja otpada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je riječi o suradnji na novim projektima i tehnologijama, industrijskom razvoju i EU fondovima, radu u EU, suradnji s Poslovnom zajednicom INGRA (INGRA-DET, GIU).

Više o skupu i izjave sudionika možete pročitati na eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike