Formalno na funkciji /

Ramljak uputio e-mail svim zaposlenicima: 'Spriječili smo propast kojoj smo gledali u oči'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je podnio ostavku na funkciju izvanrednog povjerenika u Agrokoru Ante Ramljak zaposlenicima je uputio e-mail

21.2.2018.
14:59
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U obraćanju zaposlenicima Ramljak je ponovio izjavu od jutros da je podnio neopozivu ostavku kako ne bi postao prepreka postizanju nagodbe. Istaknuo je ponos zbog sačuvanih radnih mjesta te zahvalnost podršci koju je imao od zaposlenika Agrokora. Formalno je i dalje na funkciji, sve dok Vlada ne predloži Trgovačkom sudu novog povjerenika.

Sadržaj Ramljakovog e-maila upućenog svim zaposlenicima Agrokora pročitajte u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštovane kolegice i kolege,

jučer sam podnio neopozivu ostavku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno je radila protiv ovog procesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izuzetno sam ponosan na sačuvana radna mjesta i rezultate koje smo zajedno ostvarili u proteklih deset mjeseci. Stabilizirali smo poslovanje kompanija, vratili povjerenje dobavljača i spriječili propast kojoj smo gledali u oči u travnju prošle godine. Osigurali smo i preduvjete da vjerovnici mogu nastaviti sa pregovorima i uspješno privesti nagodbu kraju.

Želim vam da uspješno nastavite s radom i svojim rezultatima pokažete odgovornost prema ciljevima koje smo postavili. Hvala na povjerenju i podršci koju ste mi pružili, puno mi je značila.

Bila mi je osobno velika čast raditi s vama!

Srdačno, 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Ramljak

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo