Zahvalio na strpljenju /

Ramljak se pismom obratio zaposlenicima: 'Sredstva za isplatu plaća su osigurana'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Izvanredni povjerenik istaknuo je kako je jedan od njegovih ključnih prioriteta očuvanje radnih mjesta i postavljanje Agrokora na financijski zdrave i dugoročno održive temelje

11.4.2017.
22:55
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je imenovan izvanrednim povjerenikom u Agrokoru i počeka upoznavanja stanja koncerna, Ante Ramljak pismom se obratio zaposlenicima, donosi Večernji list.

"...prvi pozitivni efekti ovog Zakona po Agrokor i povezana društva počeli su se pokazivati još jučer, kada su deblokirani računi tvrtki koje su prethodnih dana bile završile u blokadi", piše Ramljak u uvodnom dijelu pisma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanredni povjerenik posebno je istaknuo da su svi njegovi napori usmjereni na stabilizaciju i normalizaciju poslovanja svih Agrokorovih kompanija, na svim tržištima. A od prioritetne je važnosti, ističe, osiguravanje sredstava potrebnih za isplatu plaća svim zaposlenicima. Još je jednom ponovio kako će sve plaće biti isplaćene do petka.

Sljedeći korak je osiguravanje likvidvosti za početak namirenja dobavljača i "uspostavljanje redovitog plaćanje sve novoisporučene robe i usluga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas kroz cijeli dan održavam sastanke i s upravama naših operativnih kompanija i svi užurbano radimo na tome da se proizvodnja i prodaja uskoro vrate na razine prije ovog turbulentnog razdoblja kroz koje sada prolazimo", piše izvanredni povjerenik.

Uz zahvalu zaposlenicima na strpljenju i razumijevanju, Ramljak je istaknuo kako je jedan od njegovih ključnih prioriteta očuvanje radnih mjesta i postavljanje Agrokora na financijski zdrave i dugoročno održive temelje.

Cjelokupno pismo pročitajte na Večernji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo