Službena potvrda /

Ramljak naveo razloge odlaska: 'Ne želim postati prepreka postizanju nagodbe'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Stabilizirao sam poslovanje, očuvali smo zaposlenost, spriječili propast dobavljača... Nažalost, neizvjesnost koja je stvorena snažno radi protiv ovog procesa', izjavio je Ramljak

21.2.2018.
10:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je podnio neopozivu ostavku na funkciju izvanrednog povjerenika u Agrokoru Ante Ramljak izjavio je da odlazi kako ne bi postao prepreka postizanju nagodbe.

"Zajedno sa suradnicima i zaposlenicima Agrokora stabilizirao sam poslovanje, očuvali smo zaposlenost, spriječili propast dobavljača i stvorili preduvjete da sada vjerovnici mogu i trebaju ispregovarati nagodbu do kraja. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno radi protiv ovog procesa. Neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika dajem kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Vjerovnicima i zaposlenicima Agrokora, koji su jedini bitni i zbog kojih postoji postupak izvanredne uprave, zahvaljujem na povjerenju i podršci", izjavio je Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena je to potvrda njegove ostavke. Za upražnjeno mjesto u kuloarima se već spominje bivši predsjednik Uprave Podravke i SDP-ovac Zvonimir Mršić.

Očekuje se obraćanje predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, koji bi trebao obznaniti kako Vlada dalje namjeravati reagirati u slučaju krize u Agrokoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo