OTVOREN AGROBIZNIS CENTAR U DUBROVNIKU / Raguž: 'Neće više biti francuskih vina i rumunjske janjetine'

Image
Foto: Goran Mratinović

U organizaciji grada Dubrovnika i Dubrovačke razvojne agencije u Dubrovniku u prostorima DURA-e održano je svečano otvaranje Agrobiznis centra u sklopu projekta 'Agrobiznis – oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji'.

31.5.2016.
9:12
Goran Mratinović
VOYO logo

Okupljenima se obratila direktorica DURA-e Andrea Novaković, zamjenik gradonačelnika Željko Raguž te Mia Hrnić, voditeljica projekta za DURA-u .

Novaković je rekla da je danas svečano otvaranje Agrobiznis centra koji je na ispomoć svim OPG-ovima na dubrovačkom području i šire. 'Već neko vrijeme ured funkcionira i svi zainteresirani se mogu javiti. Sve informacije o poticajima, na koji način se može pomoći OPG-ovima da ojačaju, te sve ostale informacije su dostupne kroz ured koji se nalazi u DURA-e', kazala je Novaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svečano otvaranje stigla je i Marija Proleta, projekt-koordinator na Agrobiznisu i stručni suradnik za poljoprivredu Općine Ravno. 'U Ravnom je implantacija ovog projekta na velikom nivou jer se u ovom projektu rješava ono što je bitno za općinu Ravno i poljoprivredu. Bitno nam je da sve ono što unesemo u Ravnom će vidjeti i naši kolege u Dubrovniku, odnosno naši potencijalni kupci', kazala je Proleta.

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž kazao je da je bilo puno sastanaka da bi se došlo do ovoga. 'Ovo je povezivanje svih OPG-ova s hotelima i restoranima koji vape za domaćim proizvodima', kazao je Raguž te dodao da je Grad Dubrovnik puno puta pomagao OPG-ove s određenim financijskim iznosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo