ZAHVALIO CROATIA AIRLINESU NA PUTOVANJU VREMEPLOVOM: / 'Hvala vam što ste mi priuštili povratak u studentske dane'

Image
Foto: Facebook

Facebookom se širi objava jednog putnika Croatia Airlinesa koji je domaćoj aviokompaniji s ironijom zahvalio što mu je priuštila povratak u studentske dane.

4.9.2017.
17:26
Facebook
VOYO logo

Petar Poljak je, naime, objavio na Facebooku obrok koji mu je serviran 29. kolovoza u zrakoplovu Croatia Airlinesa na letu OU 669 iz Dubrovnika za Zagreb. Na fotografiji se vidi sendvič u pecivu kakav se obično viđa u prosječnim pekarama, te sok u tetrapaku koji je ogorčenog putnika podsjetio na studentske dane i odlaske u menzu.

"Puno hvala na 'večeri' i pola čaše Jane"

"Poštovana Croatia Airlines, kao putnik Business klase, neizmjerno se zahvaljujem, što ste mi tijekom kašnjena leta OU 669 od 5 sati, priuštili da se vratim u studentske dane i ponovno okusim Vindi Cocktail kakve serviraju u studentskim menzama.... Još jedno puno hvala na 'večeri'! I na pola čaše Jane na letu prema Dubrovniku u ekonomskoj klasi!", napisao je Poljak u objavi koja je izazvala mnoštvo oprečnih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedni mu prigovaraju da se bespotrebno i pretjerano žali pitajući ga je li "očekivao pečenje i šampanjac" dok mu drugi drže stranu upozoravajući na ključni detalj u njegovoj objavi - da je zrakoplov kasnio pet sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo