RASPAD NA POMOLU? / Pupovac: 'Odlazak Ramljaka nije dovoljan. Ako Plenković želi sačuvati Vladu, Martina Dalić mora otići'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ostajem pri izjavi da je cilj SDSS-a da Vlada opstane, ali da šteta koja je nastala u slučaju Agrokor mora biti sanirana na adekvatan način'

27.2.2018.
7:04
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Današnji Nacional donosi naslovnicu s porukom Milorada Pupovca, predsjednika SDSS-a bez čija tri zastupnika nema vladajuće većine: "Ako Plenković želi sačuvati Vladu, Martina Dalić mora otići". Nacional je tu izjavu predstavio kao Pupovčev ultimatum premijeru Plenkoviću.

"Ostajem pri izjavi da je cilj SDSS-a da Vlada opstane, ali da šteta koja je nastala u slučaju Agrokor mora biti sanirana na adekvatan način. Nisam eksplicirao što to znači i kako će se sanacija štete izvesti. Kako će netko interpretirati te moje riječi nije moja stvar", rekao je sinoć Pupovac za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje, znači li to da SDSS-u ostavka Ante Ramljaka, bivšeg izvanrednog povjerenika u Agrokoru koji je otišao pod teretom afere savjetnici, nije dovoljna, Pupovac je odgovorio: "Samo odlazak Ramljaka nije dovoljan. Primarni je cilj nagodba i sanacija štete na adekvatan način". Na dodatno pitanje što bi sanacija štete osim odlaska Martine Dalić značila, Pupovac nije odgovorio.

Kao i svi partneri HDZ-a u vladajućoj većini, tako je jučer na sastanku u Vladi bio i Milorad Pupovac. No, na tom sastanku nije spominjao sanaciju štete, a kamoli odlazak M. Dalić. Na to je Pupovac odgovorio da je sastanak bio relativno kratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo