PUCA LJUBAV IZMEĐU MOSTA I HDZ-A: /

Sve je više kamena spoticanja, tko će pobijediti u bitki na Neretvi?

Image
Foto: PIXSELL

Teško je raći da nitko nije očekivao trzavice između dviju stranaka koje nam vode zemlju, ali oni trenutno izgledaju kao da djeluju na dvije različite strane.

6.3.2017.
7:06
PIXSELL
VOYO logo

HDZ i Most, čini se, u svađi su zbog rasprave o tome tko je najzaslužniji za jeftiniji plin za građane? I Plenković i Petrov hvale svoje ministre, ali nije plin jedini kamen spoticanja. Kad ih se pita o temama kao što su otvaranje arhiva, model za Inu, teritorijalni preustroj ili lokalni izbori - ne bi se reklo da su HDZ i Most na istoj strani.

INA i Zakon o sportu

Porječkali su se i oko Zakona o sportu, a dijeli ih i Ina, javlja Dnevnik Nove TV. I dok se Plenković i resorna ministrica Martina Dalić zalažu za IPO HEP kao najbolji model otkupa dionica Ine, Mostov Kovačić to vidi kao samo jedan od mogućih modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti ministar sprema se na teritorijalni preustroj zemlje, ali ako se Plenkovića pita - županije ostaju onakve kakve jesu, sustav županija će opstati i ostati.

Preuzimanje lokalnih vlasti

A i otvaranje arhiva je novi problem, Mostovci naime pišu svoje izmjene zakona, no najočitiji problem je ipak HDZ-ov juriš na Mostovu utvrdu Metković, ali i juriš mostovaca na HDZ-ovu najjužniju županiju. Mostov Nikola Grmoja planira na poziciji župana zamijeniti HDZ-ovog Nikolu Dobroslavića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se ispod sveg podvuče crta, bi li itko rekao da su ove dvije stranke zajedno u koaliciji koja vodi zemlju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo