veliki jubilej /

Prvih pola stoljeća Hotela Park - simbola grada Čakovca

Image
Foto: Hotel Park

U utorak, 8. studenog u večernjim satima je nazočnost počasne straže čakovečke Zrinske garde na ulazu u Hotel Park Čakovec dalo se naslutiti da se ovdje događa nešto važno, veliko.

9.11.2016.
11:35
Hotel Park
VOYO logo

To važno i veliko je bila svečanost obilježavanja 'prvih' 50 godina ove ugostiteljsko turističke ustanove koja je kroz sve te godine bila perjanica Čakovca i dugo vremena perjanica međimurske turističke ponude. Stoga i ne čudi što su na rođendan hotela došli gotovo svi oni koji su vezani uz njegovo odrastanje, uz njegovo jučer, danas, sutra.

- Hotel je od nekada bio duša grada. Međutim 50 godina jubileja nije samo važno za grad Čakovec, važno je za Međimursku županiju i ne toliko u gospodarskom smislu, koliko u turističkom. Mi smo jedna od najbrže rastućih županija u RH kada govorimo u turizmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, on je još uvijek za tranzitni turizam, za boravak gostiju koji su ovdje najduže 2-3 dana i u nastojanju da se to promijeni mi tražimo nove smještajne kapacitete, one kvalitetne koji su Čakovcu nedostajali. Između inog, jednom investicijom u Hotelu Park, jednim poljepšanjem, obnovljenim sobama što će gostima pružiti jedan kvalitetan odmor u gradu Zrinskih, a važno je to i za ukupnu turističku ponudu cijele županije - rekao je međimurski župan Matija Posavec.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo