EKSKLUZIVNO! / Prvi put za naše kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: 'Sve mi je stresno'

'Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo', istaknuo je Marko Grgačević

7.2.2023.
19:47
VOYO logo

Riječko Općinsko državno odvjetništvo zbog incidenta na Platku otvorilo je istraživanje protiv 21-ogodišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. Odnosi se to na napadača koji je s leđa prišao HGSS-ovcu i Udario ga nogom u glavu, a njegov nam je odvjetnik potvrdio kako nema saznanja o mogućem prIvođenju branjenika. RTL Danas doznaje kako je odvjetništvo počelo s ispitivanjima, pa je jutros tako kod njih bio i Ozlijeđeni HGSS-ovac. Po završetku, ekskluzivno je s njime razgovarala Maja Brkljača.

Ispred Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci ekskluzivno za razgovarali smo s Markom Grgačevićem, žrtvom napada na Platku i članom HGSS-a Stanice Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru nam je Grgačević rekao kako je na ispitivanje pozvan kao žrtva. "Bio sam s tužiteljicom 30-40 minuta", kazao je Grgačević.

Na pitanje o tome misli li je li ovo njegovo posljednje saslušanje i je li netko danas to spominjao odgovorio je: "Nadam se da je ovo moje zadnje saslušanje odnosno svjedočenje. Nitko to nije spominjao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKO NISU VIDJELI? /

Antić je godinama radio u tužiteljstvu, a za Danas o slučaju Platak kaže: 'Policija je malo istrčala'

Image
KAKO NISU VIDJELI? /

Antić je godinama radio u tužiteljstvu, a za Danas o slučaju Platak kaže: 'Policija je malo istrčala'

Grgačević je priznao je i kako mu je sve ovo dosta traumatično.

"Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo", istaknuo je Grgačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ova situacija svima stresna. Svima oko mene i meni samom. Ipak, mislim da će svemu tome pomalo doći kraj", rekao je Grgačević.

U Rijeci, u središtu grada, na Korzu u srijedu će se, 8. siječnja, održati miran prosvjed na kako bi se glasno i jasno reklo ne bilo kakvom obliku nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo