Postignut dogovor / Prvi doznajemo: Thompsonov menadžer potvrdio da će se koncert u Kostreni ipak održati

Direktor Komunalnog društva Kostrena nazvao je Thompsonovog menadžera te ga tražio da koncert ipak održe

13.4.2018.
10:24
VOYO logo

Menadžer pjevača Marka Perkovića Thompsona potvrdio je za RTL kako će koncert u Kostreni, koji je prije nekoliko dana otkazan, ipak biti održan. Direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić uputio je poziv Thompsonovom menadžeru u kojem ga je tražio da koncert ipak održe.  

Nekoliko sati nakon što je Thompsonov menadžer za RTL potvrdio da će koncert ipak biti održan, informacija je objavljena i na službenom facebook profilu pjevača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Marko Perković Thompson 28. travnja je trebao održati koncert u Sportskoj dvorani Kostrena. U široj okolici Kostrene, uključujući i Rijeku, već su bili postavljeni jumbo plakati, a onda je stigla obavijest da od cijelog eventa neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Komunalnog društva Kostrena, koje upravlja Sportskom dvoranom, menadžmentu pjevača javljeno je da u Kostreni ne može nastupiti. U dopisu koji je poslan iz KD Kostrena pisalo je da se otkazuje Ugovor o privremenom korištenju dvorane sklopljen 19. ožujka 2018. uz sljedeće obrazloženje:

"Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od strane načelnika Općine Kostrena g. Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našeg jedinog vlasnika, donesena je odluka iz naslova", navodi se u obrazloženju KD Kostrena, čiji je direktor šef kostrenskog HDZ-a Tomislav Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz općine Kostrena kasnije su priopćili kako Općina nije sudjelovala u razgovorima oko organizacije koncerta niti je bila upoznata da su ugovori već potpisani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo