'MOŽE DOĆI I PLENKOVIĆ' / Protukandidati stišću Grabar-Kitarović: 'Neka joj numerologinja izabere sretniji datum za sučeljavanje'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL, Miranda Cikotić/PIXSELL

'Može umjesto nje na sučeljavanje doći i njezin šef Andrej Plenković', poručio je Miroslav Škoro

11.12.2019.
16:29
Sanjin Strukić/PIXSELL, Miranda Cikotić/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na Facebooku je u srijedu komentirao odbijanje predizbornog sučeljavanja Kolinde Grabar-Kitarović s ostalim kandidatima. 

"Kolinda Grabar-Kitarović odbija sučeljavanje s izlikom da joj ne odgovaraju termini. Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković", napisao je Škoro na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

"Kukavički bježi od debate"

Podsjetimo, u srijedu je zbog izbjegavanja debate Kolindu Grabar-Kitarović prozvao i kandidat SDP-a Zoran Milanović. "U zadnjih 20 godina nije se nijednom dogodilo da u prvom krugu predsjedničkih izbora nema debate u kojoj sudjeluju svi kandidati, uključujući i aktualnog predsjednika. Ovo je prva predsjednica koja to eskivira", rekao je Milanović tijekom posjeta Donjem Lapcu te dodao da je činjenica da "prvi put imamo aktualnu predsjednicu koja ide po drugi mandat, a koja kukavički od početka do kraja bježi od debate u prvom krugu". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Recite ljudima što nudite"

Temu sučeljavanja na svom Twitteru u srijedu je komentirala i prozvana predsjednica Grabar-Kitarović. 

"Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe", napisala je Grabar-Kitarović na Twitteru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo