RASPLAKAO VJERNIKE / Proslavio se dirljivom objavom s oltara: Zaljubljeni bivši pater Vinko našao novi posao!

Image
Foto: Facebook, Borna Filić/PIXSELL

Bivši pater Vinko objavio je da je svoj svećenički "posao" zamijenio prodajom automobila

24.4.2019.
12:45
Facebook, Borna Filić/PIXSELL
VOYO logo

Bivši pater Vinko Sudar, koji je dirljivom objavom s oltara na kraju mise u siječnju u Zaprešiću rasplakao vjernike objavom da napušta svećenički poziv jer je odlučio zasnovati obitelj, pronašao je novi posao. 

Bivši pater Vinko objavio je da je svoj svećenićki "posao" zamijenio prodajom automobila na internetskoj aukcijskoj platformi Autobay.hr. Zbog odluke da zbog djevojke napusti mjesto župnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

36-godišnji Vinko Sudar svećenikom je postao prije 10 godina, a svoju službu završio je u župe Marija Kraljica Apostola u Zaprešiću. 

VEZANI VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjernici su ga izuzetno cijenili

Zaredio ga je njegov stric, pomoćni biskup vrhbosanski Pero Sudar. Tom prilikom mu je rekao da je svećenički poziv lijep, ali je ujedno i jako težak i da se ne treba ničeg bojati u životu osim toga da će izgubiti vjeru u Isusa.

Sedam je godina bio župnik u zaprešićkoj župi i vjernici su ga izuzetno cijenili. Većinom su to mladi ljudi jer Zaprešić je grad u kojem je prosječna dob stanovnika 35 godina. Uvijek je imao sluha za potrebe svojih župljana, a u druženju s vjernicima se zbližio s jednom djevojkom zbog koje na kraju napustio poziv.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo