odabrao žiri /

Promotivni spot Hrvatske turističke zajednice proglašen najboljim na svijetu za prošlu godinu

Promotivni video sniman je na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj te je u njemu sudjelovalo 10 poznatih i slavnih osoba

10.4.2018.
19:22
VOYO logo

Promotivni spot Hrvatske turističke zajednice najbolji je na svijetu. Video "Ambasadori hrvatskog turizma" pobijedio je u kategoriji za najbolji promotivni video turističke organizacije, i to u izboru između 44 prijave. Uz stručni žiri, prepoznala ga je i strana publika koja je u on-line glasanju naš spot proglasila najboljim turističkim promotivnim spotom za prošlu godinu.

Svečana dodjela nagrada održana je u središtu Las Vegasa, u objektu House of Blues, a priznanje je od strane Philipa DeBevoisea, osnivača i predsjednika Uprave Citizine.tv osobno preuzeo direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promotivni video „Ambasadori hrvatskog turizma“ sniman na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj te je u njemu sudjelovalo 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti, među kojima su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić. 

Ovim se promotivnim uratkom Hrvatsku dodatno pozicionira na međunarodnom tržištu kroz poznate i uspješne ličnosti, a osim poznatih hrvatskih destinacija video promovira i ostale oblike hrvatske turističke ponude, poput kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomije, aktivnog odmora, nautike, prirodnih ljepota i drugih segmenata hrvatskog turizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo