U mjestu Majurec / Prometna nesreća kod Križevaca: jedna osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Nesreća se dogodila oko 14,40 sati u Majurcu kada je vozač osobnog automobila, vozeći u smjeru Kloštra Vojakovačkog, dijelom prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s teretnim vozilom

20.2.2017.
23:24
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Jedna je osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena u sudaru osobnog i teretnog vozila, koji se u ponedjeljak popodne dogodio u mjestu Majurec kod Križevaca.

Vozač osobnog automobila (1965.) je umro na mjestu nesreće, a putnik (1967.) je s teškim ozljedama prevezen u koprivničku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, izvijestila je policija nakon očevida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila oko 14,40 sati u Majurcu kada je vozač osobnog automobila VW Caddy zagrebačke registracijske oznake, vozeći u smjeru Kloštra Vojakovačkog, dijelom prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s teretnim automobilom MAN s priključnim vozilom slavonskobrodske registracijske oznake, kojim je dolazio iz suprotnog smjera. Osobni automobil je zatim udario u prometni znak i sletio u putni jarak.

Vozač teretnog automobila (1982.) nije bio pod utjecajem alkohola, navela je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 14,50 do 18,40 sati za sav je promet bila zatvorena ta dionica državne ceste broj 41, a promet je preusmjeravan okolnim pravcima Vojakovac – Čabraji – Križevci i Lemeš Križevački – Trema – Kloštar Vojakovački.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo