7 korisnih savjeta / Proljeće nas pokreće na čišćenje i preuređenje doma i - kako do potrebnog novca?

Image
Foto: Promo

Sve veći broj građana naše zemlje razmišlja kao vi i radije prednost daje brzim online pozajmicama nasuprot privatnim pozajmicama

25.2.2020.
10:13
Promo
VOYO logo

S povećanjem sunčanih dana i dolaskom ljepšeg vremena koje nas potiče na djelovanje, u svima nama se stvara neka nova energija koja nas čini življima i stvara želju za čišćenjem, mijenjanjem, obnavljanjem, građenjem, adaptiranjem itd.

Čovjek je povezan s prirodom i njezinim ciklusima: postoje mnoga vjerovanja, poput feng shuia, koje toplo preporučuju u proljeće odbacivanje starih stvari čime se potiče pokretanje nove energije kućanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri svim tim radovima, od čišćenja do preuređenja, treba biti dobro organiziran, sistematičan i ekološki osviješten – i činjenica je kako to često od nas traži dodatna novčana ulaganja. Kako do potrebnog novca na brz, jednostavan i siguran način? Prije nego predložimo novčano rješenje, podijelili bismo s vama nekoliko korisnih savjeta.

7 korisnih savjeta za proljetno čišćenje doma

  1. Krenite od onog što vas najviše muči – poput garaže, podruma, tavana, ormara zatrpanih odjećom koju ne nosite… To su prostori koji su kao naša „podsvijest“ i u koje često odlažemo ono što nam ne treba i zatrpavamo prostor nepotrebno. I sami znate – ako to ne riješite u proljeće, ostavit ćete do jeseni.
  2. Pri odbacivanju predmeta, odvajajte predmete koji su ispravni, neoštećeni i koje možete donirati, zatim ono što ćete baciti na način da reciklirate.  
  3. Postoje trgovine koje vam daju popust pri idućoj kupnji  donesete li vrećicu s odjećom koja se reciklira.
  4. Osjećat ćete se jako dobro donirate li odjeću i igračke humanitarnim organizacijama ili ako se preko prijatelja raspitate znaju li neke obitelji kojima treba prerasla odjeća vaše djece.
  5. Postoje grupe na društvenim mrežama koje nam omogućuju da darujemo drugima ono što nama ne treba.
  6. U čišćenje uključite sve članove obitelji i rasteretite se obaveza.
  7. Pri kupnji namještaja i uređaja, potražite akcije koje u proljeće često imaju trgovine s takvom ponudom (neke idu i do 50 % i stvarno je mudro iskoristiti te popuste).

Kako do novca za proljetne adaptacije domova i kupnju namještaja?

Mudro je koristiti popuste i kupiti kvalitetne stvari po znatno nižoj cijeni – no koja korist od akcija ako nemate za njih dovoljno novaca?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije vam drag osjećaj dužnosti prema ljudima od kojih ste pozajmili novac niti vam je ugodno radi pozajmice od 2000 kuna osjećati se „podređeno“ i dužno?

Sve veći broj građana naše zemlje razmišlja kao vi i radije prednost daje brzim online pozajmicama nasuprot privatnim pozajmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Credit Point One – brze, jednostavne i sigurne online pozajmice

Usluge tvrtke Credit Point One S.L.-novac možete pozajmiti vrlo diskretno, bez da ikog morate uvjeravati i kasnije se osjećati dužnima. Jamac vam nije potreban, već je potrebno da ste punoljetni, da imate redovita primanja te vlastiti tekući račun koji nije blokiran niti zaštićen.

Novac pozajmite brzo: od ideje do realizacije može proći samo dan-dva tj. novac na vašem računu može biti doslovno 15 minuta nakon odobrenja. Zahtjev možete predati on-line od 0-24 svaki dan – kliknite za predaju zahtjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebate samo 1 500 kuna? Nema problema, jer Credit Point One S.L nudi pozajmice od 500 do 20 000 kuna uz rok otplate od 15 do 180 dana. U slučaju poteškoća povratka, moguće je produživanje otplate pozajmice.

Pridružite se zadovoljnim korisnicima sigurnih i stručnih usluga tvrtke Credit Point One S.L. i iskoristite energiju proljeća za obnovu svog doma!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo