kao odore u školama /

Projekt 'papučice' novi Bandićev predizborni trik? Vrtićkoj djeci hitno kupuje sportsku obuću

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Čitateljica nam je ispričala kako im je danas stigao dopis iz Grada da hitno do sutra pošalju popis djece od treće do pete godine jer im Grad Zagreb namjerava kupiti papučice za vrtić.

2.3.2017.
12:26
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Na mail adresu naše redakcije stigao je dokument čitateljice koja je inače odgojiteljica u jednom zagrebačkom vrtiću.

Ispričala nam je kako im je danas stigao dopis iz Grada da hitno do sutra pošalju popis djece od treće do pete godine jer im Grad Zagreb namjerava kupiti papučice za vrtić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani roditelji, Grad Zagreb u sklopu različitih projekata kao što su uvođenje odora za školsku djecu osigurava i projekt športskih papuča za djecu vrtićke dobi u dječjim vrtićima Grada Zagreba.

Stoga Vas molimo da nam dostavite ukupan broj športskih papuča za djecu od 3.-5. godine života u Vašem dječjem vrtiću (diferencirano prema brojevima - veličini papuča) u tablici u privitku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da od naručivanja do isporuke papuča može proći određeno vrijeme, molimo Vas da u konzultaciji s roditeljima naručite broj veće papuče za dijete kako bi veličina papuča odgovarala.

Za djecu koja su školski obveznici ne treba planirati nabavku športskih papuča", piše u dopisu.

Image
Foto: Vijesti.hr

Image
Foto: Vijesti.hr

(Foto: Vijesti.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od zaposlenika vrtića misle kako je ovo nova 'jeftina fora' zagrebačkog gradonačelnika MilanaBandića uoči lokalnih izbora, a vrijeme će pokazati radi li se zaista o velikodušnosti i brizi gradskih vlasti ili o novom predizbornom triku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo