PONOS CRIKVENICE / Proglašen najbolji policajac Hrvatske: 'To je za mene, kako bih rekao, jedan izuzetan i častan posao'

Turisti koji su ga redom hvalili iz Crikvenice su sada već otišli, ali tu su domaći koji su i najponosniji

4.11.2021.
21:00
VOYO logo

Najbolji policajac Hrvatske je Zoran Škoro iz Crikvenice. Da je najbolji u svom poslu izbor je Hrvatske turističke zajednice, a  dobio je nagradu Čovjek ključ uspjeha. 
U policiji je već 35 godina, a kolege i sumještani opisuju ga kao, prije svega, dobrog čovjeka.

"Za mene policajac znači biti, to je po meni jedna izuzetna čast. Znači jedan častan i poseban posao, koji ti daje mogućnost da pružaš ljudima sigurnost, da im pružiš potrebitu pomoć u svakoj nekoj situaciji. To je za mene, kako bi rekao, jedan izuzetan i častan posao", kazao je Zoran Škoro, policijski službenik za sigurnost i prevenciju u cestovnom prometu koji je rođeni Vukovarac. Nagradu je dobio zbog svoje susretljivosti i profesionalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
hrabri policajac /

VIDEO Drama na cesti! Iz gorućeg automobila izvukao čovjeka bez svijesti: 'Cipele su mi se topile od vrućine'

Image
hrabri policajac /

VIDEO Drama na cesti! Iz gorućeg automobila izvukao čovjeka bez svijesti: 'Cipele su mi se topile od vrućine'

"Šta da vam kažem, sigurno je to jedna izrazita, posebna čast i zadovoljstvo primiti takvu nagradu. Čovjeku to daje jedan znak da radiš taj svoj posao savjesno, odgovorno", kazao je Škoro.

Turisti koji su ga redom hvalili iz Crikvenice su sada već otišli, ali tu su domaći koji su i najponosniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je to čovjek, prvi u Hrvatskoj koji je naj naj najbolji, eto", kazala je Marija Turinac iz Crikvenice.

"Škoru poznam već dugi niz godina, zaslužio je ovu nagradu, svakako. Za svoj rad, oduvijek. Po čemu se on ističe od drugih? Po svemu. Pristojnosti, poslovnosti", kazao je Đorđo Travaljac iz Crikvenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali osim za stanovnike i turiste, Zoran je uvijek tu kada ga trebaju kolege.

"Znači kolega Zoran, to je čovjek kojeg možete u bilo koje vrijeme nazvat za što god vam treba, bilo koja situacija na terenu, što god da se dogodi u bilo koje vrijeme možete ga nazvat, kontaktirat i potražit bilo kakav savjet", kazao je njegov kolega Dorian Mazzarolli, prometni policajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolega Zoran je u prvom redu dobar čovjek, prijatelj i vrhunski kolega. Surađujemo već.. usko surađujemo, sjedimo u istom uredu tri i pol godine, nadam se da ćemo još dugo, dugo surađivat", kazao je Ivica Meštrić, pomoćnik za sigurnost.

Iduće godine proslavit će 35 godina u službi. O drugom poslu nikad nije, niti razmišlja. On je doista potvrda da je čovjek ključ uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo