Prodaju odjeću već od pet kuna, izazvali stampedo kupaca!

Bila je to prava fešta od kupovanja.

28.3.2014.
10:41
VOYO logo

Gužva u prodavaonici i ispred nje nimalo ne čudi s obzirom da je to bila jedinstvena prilika da po vrlo niskoj cijeni odjenete i obujete cijelu obitelj.

Velika sniženja pred zatvaranje

Naime, velika sniženja bila su uvjetovana zbog zatvaranja prodavaonice, a već ranije snižena roba, bile je dodatno snižena za još 80 do 90 posto. U slučajevima kada su odjevni predmeti imali manje tvorničke greške, sitnija oštećenja ili zaprljanja, cijene su snižene čak i 95 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga ne čudi što se odjeća kupovala i bez isprobavanja te se pred blagajnu s vješalica i polica donosila u naramcima.

Blanka Gambiraža, stečajna upraviteljica Slavonije MK, koja je i osmislila ovaj popularan i učinkovit način unovčenja pokretne imovine te tvrtke u stečaju, rekla je za Glas Slavonije da je prodano više od tisuću muških odijela te veliki broj hlača, jakni i ostalog, i to uz cijenu od samo 20 posto nižu od redovite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženska je konfekcija istog proizvođača prodavana uz sniženje cijene od čak 90 posto, tako da su ženski sakoi stajali od 45 za najjeftinije primjerke do 82,50 kuna za najskuplji takav odjevni proizvod.

Ženske su se suknje prodavale uz cijenu od 17 do 30 kuna, dok su ženska odijela i kostimi imali cijenu od 138 kuna. Roba s greškom istog proizvođača prodavala se uz nevjerojatno, čak 95-postotno sniženje cijena u odnosu na redovite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječja roba od pet do 15 kuna

Cijene preostale dječje odjeće, iz još uvijek bogatog izbora od početnih više od 3.000 komada, odjevnih predmeta, zapravo pokretne imovine iz stečajnog postupka nad tvrtkom Onix iz Belišća: majica, traperica, suknjica i donjih dijelova trenirki, pretežito za djevojčice, u završnom su krugu bile snižene i za dodatnih 50 posto pa su koštale, ovisno o artiklu, samo pet, deset ili 15 kuna. Posebno je zanimljivo da je u svim slučajevima bila riječ o artiklima hrvatskih proizvođača, a ne “bofl” robi podrijetlom s Dalekog istoka.

No, iza ove uspješne ideje krije se i tužniji dio priče. Kada zaliha robe nestane, tri preostale djelatnice Slavonije MK, koje su radile u trgovini, morat će na Zavod za zapošljavanje, gdje su već prije šest mjeseci završile i sve ostale djelatnice i djelatnici Slavonije MK, njih ukupno 170.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.glas-slavonije.hr/230528/3/Prodavaonica-Slavonije-MK-Jeftinu-odjecu-odnosili-u-naramcima-bez-probanja

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo