DRAMA U POLICIJSKOJ POSTAJI U SPLITU / Priveden pa izazvao strku: rastrojeni mladić prijetio da će se baciti s policijskog balkona

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Nakon kraćeg vremena mladić se sam vratio natrag, a policija je poslije utvrdila da je zaboravio popiti propisanu terapiju, a netko od građana snimio je i dio napete situacije.

26.5.2017.
16:01
Screenshot/Youtube
VOYO logo

U petak oko 14 i 30 sati građane koji su prolazili prema spltiskom trgovačkom centru Joker iznenadio je prizor muškarca u maskirnim hlačama koji je visio s prvog kata zgrade u kojoj se nalazi Prva policijska postaja, piše Slobodna Dalmacija.

Navodno je riječ o mladiću  koji ima određenih psihičkih problema te je bio priveden na obavijesni razgovor u policiju vezano za istraživanje premlaćivanja jedne ženske osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mladić je u jednom trenutku izgubio živce, pojurio na balkon te se popeo preko ograde. Nakon kraćeg vremena sam se vratio natrag, a policija je poslije utvrdila da je zaboravio popiti propisanu terapiju. Po njega je vrlo brzo došla hitna pomoć i odvela ga u bolnicu, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo