Na turniru i Danska / Pripremni 'derbi' koji će se ponoviti u Poreču: Francuzi pokazali moć protiv Norvežana

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

U francuskom Rouenu započeo je vjerojatno najjači pripremni turnir uoči Europskog rukometnog prvenstva. Domaćin je prvi dan dominirao protiv Norveške, a Danska kontra Egipta

4.1.2018.
22:15
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Tjedan dana uoči Eura Francuska je prvu pripremnu utakmicu započela s 4:0 protiv Norveške, s kojom su i u porečkoj skupini B. Upravo će te dvije reprezentacije igrati prvi dan Prvenstva. Identični dvoboj, u ovom slučaju pripremni, Francuzi su dominantnom igrom, zahvaljujući odličnom prvom dijelu odradili savršeno, po zamislima izbornika DidiertaDinarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su na poluvremenu imali 15:10. NikolaKarabatić raspucao se već u uvodnim minutama, zaključivši susret s pet pogodaka. Caucheteux je zabio jedan više, od čega svaki s linije sedam metara. Sorhaindo, Porte i Mane dodali su po tri gola. Odličan na vratima Vincent Gerard s 50 posto obranjenih udaraca, odnosno nevjerojatnih 25 obrana.

Za Norvežane, koji su odigrali bolje drugo poluvrijeme, po devet golova zabili su Myrhol i Bjornsen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu na istom turniru Danska je uvjerljivo dobila Egipat 37:21.

Turnir se nastavlja u subotu kada će međusobno igrati dvije spomenute skandinavske zemlje (Danska - Norveška) te Francuska protiv Egipat. Zadnji dan u Rouenu, u nedjelju, Francuska će se sučeliti s Danskom, u poslastici koju bi mogli vidjeti na predstojećem Europskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremnu utakmicu odigrali su i Slovenci. Momčad Veselina Vujovića svladala je Iran 31:19. Idući tjedan će naši susjedi u dvije utakmice poslužiti Srbiji kao priprema za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo