TJEDNI TOP 10 /

Prilike koje se ne propuštaju! Prijavite se za jedan od ovih poslova: 'Očekuje vas izazovna zarada'

Image
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell, arhiva

Uspješne kompanije nude zanimljiva radna mjesta i šteta je ne probati postati dio njihovih timova

19.9.2019.
13:20
Marijan Sušenj/Pixsell, arhiva
VOYO logo

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Naime, i ovaj tjedan donosimo vam popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih na brz i jednostavan način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da biste krenuli u potragu za poslom, kliknite na SLJEDEĆA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studenac

Studenac, maloprodajni je lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije te u Istri. Trenutno u svoj riječki tim pridružuje djelatnika na poziciji: voditelj prodavaonice (m/ž).

Glavni zadaci koje ćete obavljati uključuju osiguravanje neometanog rada prodavaonice, izradu rasporeda djelatnika, prijem robe te sve administrativne poslove vezane uz rad prodavaonice.

Poželjna razina obrazovanja je srednja stručna sprema, a trebate i prijašnje radno iskustvo, komunikativnost, urednost te predanost poslu. Ukoliko želite postati dio ovog tima, prijavite se putem linka.

Privatna poliklinika u Zagrebu

Naton, za klijenta – uspješnu privatnu polikliniku u Zagrebu, specijaliziranu za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada i nutricionizam, zapošljava doktora medicine, spec. mikrobiologije i parazitologije (m/ž).

Poslodavac vam nudi stalan posao, početnu neto plaću od 15.000 kn, dodatke na plaću u vidu božićnice, uskrsnice, regresa te brojne druge benefite.

Ako imate završen Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz mikrobiologije i parazitologije, nemate što čekati – prijavite se.

Ziegler

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, zapošljava djelatnike za radno mjesto: projektanta – inženjera elektrotehnike (m/ž), za rad u Kutini i Zagrebu.

Zaduženja koja vas očekuju obuhvaćaju vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, pripremu i razvoj upravljačkog sustava za vatrogasno vozilo i brojne druge zadaće.

Želite li raditi u rastućoj industriji, unutar mladog i ambicioznog tima? Ovo je prava prilika za vas - aplicirajte.

Pepco

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava prodavače / blagajnike (m/ž) u Dubrovniku, Čakovcu te u Zagrebu. Poslodavac vam nudi siguran posao, priliku za napredovanje, prijateljsku organizacijsku kulturu, popust za djelatnike.

Ako imate najmanje srednjoškolsko obrazovanje, volite raditi s ljudima i imate iskustvo rada u trgovini – javite se.

Aminess hotels & campsites

Aminess hotels & campsites poziva sve zainteresirane kandidate da se pridruže timu i postanu: recepcionari (m/ž) u Novigradu i Orebiću.

Područja odgovornosti obuhvaćaju zaprimanje gostiju, izdavanje smještajnih jedinica prema utvrđenim rezervacijama, otvaranje i naplate računa za individualne goste, vođenje i arhiviranje recepcijske dokumentacije te niz drugih odgovornih zaduženja.

Ako želite napredovati u području ugostiteljstva, ovdje imate priliku, budući da vas očekuju brojne edukacije i treninzi. Prijavite se.

Jet2

Jet2.com Limited, poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Puli, Splitu i Zadru zapošljava Restort / Airport Customer Helpera (m/ž).

Očekuje vas izazovna zarada, a uz to i brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.

LPP S.A.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu.

Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki - Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito.

Za svoje postojeće i nove trgovine u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

Ukoliko ste više zainteresirani za poziciju: Leasing & Expansion Specialist (m/f) u Zagrebu, provjerite uvjete i za tu poziciju. Sretno.

Deltron

Deltron, jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, zapošljava prodajnog inženjera / terenskog komercijalnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu.

Traži se osoba koja ima minimalno srednju stručnuspremu, trogodišnje radno iskustvo, odlično se služi računalom i sklona je timskom radu.

Nudi vam se zdravo okruženje, uhodana organizacija te puno prilika za učenje i napredovanje – zasigurno dovoljno motivatora da se na ovaj natječaj i prijavite.

Maersk

Maersk poziva zainteresirane kandidate da se prijave za poziciju: Customs House Brokerage Agent (m/ž), za rad u Rijeci.

Poslodavac nudi uzbudljivu priliku za posao u međunarodnom, izazovnom poslovnom okruženju, s visokim tempom i raznolikošću.

Uz osnovnu plaću dobit ćete i dodatak za ručak u iznosu od 50 kuna dnevno, a bilo koji prekovremeni sat bit će vam plaćen. Provjerite koje su to vaše ključne odgovornosti i prijavite se na vrijeme.

Ali Kebaba

Ali Kebaba, vodeći lanac restorana brze prehrane, zapošljava HR menadžera / asistenta / specijalista (m/ž) u Zagrebu.

Od odabrane osobe očekuje se razumijevanje zaposlenika, prepoznavanje prepreka, u svrsi stvaranja efektivnih HR strategija, procesa i standarda. Iz tog razloga, idealni kandidati trebaju imati završen studij psihologije ili srodnih fakulteta, s naglaskom na upravljanje ljudskim resursima.

Više detalja saznajte na linku i pravovremeno izvršite prijavu.

TOP 10 poslova koji se nude ovog tjedna donosimo u suradnji s portalom posao.hr, jednim od lidera među portalima koji nude oglase za zapošljavanje.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo