Prilika za nezaposlene mlade, radite u Irskoj

16.9.2012.
9:02
VOYO logo

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Osijek, objavio je natječaj za program 'Work experience in a foreign country - WORK ABROAD 2', koji je odobrila Agencija za mobilnost i programe EU u sklopu Potprograma Leonardo da Vinci.

Ciljana skupina: mladi do 29 godina

Program nudi mogućnost mladim nezaposlenim osobama da otputuju u Irsku i završe stručnu praksu u trajanju od tri tjedna. Predviđeno je 14 mjesta: sedam je mjesta otvoreno za kuhare ili konobare, tri mjesta za pekare ili mesare, 2 mjesta za krojače, a traži se i jedan ekonomist i jedan grafičar. Ciljna skupina su osobe do 29 godina starosti koje su završile srednju školu ili nedavno diplomirale, bez radnog iskustva ili s radnim iskustvom do jedne godine, a poznaju osnove engleskog jezika u govoru i pismu, navodi osječki HZZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaćen trošak putovanja, smještaja, pripreme...

Prijave će se zaprimati do 1. listopada 2012. godine u 23:59 sati, a prijavnicu se može podići na info pultu HZZ-a u Osijeku, kod savjetnika ili je popuniti na web stranici (http://burzarada.hzz.hr/natjecaj/LeonardoDaVinci.aspx). Praksa je planirana za siječanj i veljaču 2013. godine u trajanju od 3 tjedna. Polaznicima se stipendiraju pripremni troškovi (tečaj engleskog jezika i kulturološka priprema), trošak putovanja, trošak smještaja i trošak organizacije radne prakse. Nakon uspješno izvršene radne prakse polaznici će dobiti Potvrdu o pohađanju tečaja engleskog jezika i Potvrdu o izvršenoj stručnoj praksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo