PRIJETNJE SPLITSKOM VIJEĆNIKU ZBOG ŽNJANA: / 'Di si da se vidimo, dođi frajeru, pič** jedna. Dođite svi mater vam je*** klošarsku'

Image
8.11.2016.
14:26
VOYO logo

Rasprava na Facebooku splitskog gradskog vijećnika ubrzo se pretvorila u salvu prijetnji na njegov račun.

Splitski vijećnik stranke Pametno, Jakov Prkić, putem Facebooka primio je prijetnje ugostitelja Nedjeljka Nikolića. 'Di si da se vidimo, dođi frajeru, p... jedna. Dođite svi mater vam j... klošarsku', pisalo je u prijetnji upućenoj Prkiću.

Nedjeljko Nikolić je ugostitelj sa splitske plaže Žnjan koja koja je predmet negodovanja mnogih Splićana zbog masovne devastacije kafićima i klubovima, piše tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprug Kerumove bivše suradnice

On je ujedno i suprug gradske vijećnice Marije Mladineo, nekadašnje članice Kerumove stranke. Mladineo je iz stranke izašla nakon što je, protivno Kerumovoj volji, digla ruku za izglasavanje Baldasarovog proračuna. Kerum je tada rekao kako su neki njegovi vijećnici 'kupljeni kafićima na Žnjanu'.

Prijetnje su dio 'rasprave' na društvenoj mreži koja se zahuktala oko koncesijskih odobrenja gradske uprave koje formalno dozvoljavaju postavljanje montažnih modula od 12 kvadrata, no oni su se počeli prostirati na puno većem prostoru, čak i na nekoliko etaža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kuščević odustao

Lokalni mediji i javnost nisu najbolje reagirali na ovotjedni posjet ministra Lovre Kuščevića koji je s gradonačelnikom Baldasarom dogovorio kako se za sada neće rušiti pedesetak ilegalnih ugostiteljskih objekata na najvećoj gradskoj plaži. Navodno postoji plan za uređenje ovog područja čiji je rok za usvajanje na proljeće. Ako ne bude usvojen, ministar Kuščević, kaže, nema plan B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo