Zatražen istražni zatvor /

Prijavio bivšu ženu, a onda i njenog novog dečka zbog prijetnji: 'Ubit ću te i sahraniti'

Image

Osumnjičenik negira počinjenje kaznenog djela te navodi da je s oštećenim u korektnim odnosima

12.2.2019.
9:11
VOYO logo

Karlovčanin je zbog prijetnji ubojstvom prijavio svoju bivšu suprugu, a sutradan i njenog novog dečka. Županijski sud je okrivljeniku odredio zabranu prilaska oštećenom muškarcu na manje od 30 metara, te s njime više ne smije uspostavljati kontakt. Državno odvjetništvo za njega je zatražilo istražni zatvor, no Županijski sud im nije udovoljio. Ipak, okrivljeni će tamo završiti ukoliko se ne bude pridržavao izrečenih mjera.

Kazneno ga je prijavila karlovačka policija na temelju prijave i dokaza oštećenog muškarca. On je zaprimio telefonski poziv s broja bivše supruge te se javio. No, tada mu se javio njen partner i rekao mu da će ga ubiti i sahraniti, nakon čega mu je poslao još nekoliko prijetećih SMS poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja da je to njegova reakcija jer je dan ranije zbog prijetnji prijavio bivšu suprugu, zbog čega je ona bila privedena. Kaže da je od njega i ranije dobivao prijetnje, ali ga nije prijavljivao. Smatra ga agresivcem, pa su ga njegove riječi uplašile i uznemirile.

Osumnjičenik pak negira počinjenje kaznenog djela, te navodi da je s oštećenim u korektnim odnosima. Navodi da je kobnoga dana bio šokiran činjenicom da mu je policija došla u pretres kuće jer je ovaj bio prijavio njegovu izvanbračnu suprugu. Moguće da je s njim nakon toga razgovarao, ali se ne može sjetiti bilo kakvih prijetnji, pravdao se istražiteljima, piše KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo