pomoć napuštenim životinjama /

'Prijatelji životinja i prirode' pozivaju na sudjelovanje u akciji 'Nahrani me'

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Zaštitarsko ekološka udruga Prijatelji životinja i prirode poziva sve sugrađane na sudjelovanje u akciji Nahrani me! Pomoću koje se pokušava prikupiti hrana za pse u Skloništu Prijatelji u Čakovcu.

8.7.2016.
14:30
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Sklonište Prijatelji neprofitno je i no kill sklonište koje zbrinjava napuštene i zlostavljane pse iz cijele Međimurske županije. Udruga Prijatelji životinja i prirode koja vodi Sklonište trenutno brine o 450 pasa koji su većinom smješteni u Skloništu. Obzirom da Sklonište dobiva samo 330,00 kn po psu jednokratno i to samo za pse koji su u Sklonište zaprimljeni nalogom komunalnog redara (štenci ubačeni preko ograde ili ozlijeđeni psi koje građani sami dovezu ili volonteri Skloništa odmah izlaze na teren ne dobivaju niti tih jadnih 330,00 kn) financijski se nalazi u izrazito teškoj situaciji.

'Već dugo smo na rubu, stalno se pitamo hoćemo li imati za cijepljenja i liječenja i onda nam se dogodi da nemamo ni za hranu, a ionako psima uglavno kuhamo kako bi troškove hrane maksimalno snizili', navode nam iz Skloništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo