FOTKE OBIŠLE SVIJET /

Priča dana o golim hrvatskim grudima

Cijeli svijet obišle su fotografije zanesenih hrvatskih navijačica koje su od veselja u Poznanju zadignule navijačke majice i svima pokazale svoje atribute! A uskoro su ih i prepoznali: obje su članice krapinskog HDZ-a, jedna je potpredsjednica mladeži, druga radi u Ministarstvu kulture.

12.6.2012.
18:15
VOYO logo

Ovoga puta slavlje Hrvatske moglo se vidjeti, opipati i okusiti. Pun doživljaj u  Poljskoj su navijačima pružile Jelena i Viktorija, a njihova rodna Krapina sada njima pruža srdačnu dobrodošlicu, jer repka će, kažu, još bolje igrati.  

Ali, slavljenička darežljivost i sloboda Ministarstvu kulture motiv su za okupljenje etičkog povjerenstva, jer Jelena Mikša njihova je zaposlenica. Ponašanje državnih djelatnika mora biti u skladu s etičkim kodeksom, koji se mora poštovati i u privatno vrijeme.

Viktorija je, pak, donedavno bila potpredsjednica županijskog HDZ-a i u županijskom je vijeću za ravnopravnost spolova.

Ako možda ne po krapinskom pračovjeku, taj će gradić Europa sada sigurno prepoznavati po krapinskim grudima. One su se našle i na Twitter profilima irske momčadi.

Ali, osim nogometne analize, sada se u Krapini bave i analizama koje bi trebale dati odgovor na pitanje koliko su gole grudi dobre za igru Hrvatske. Jer ako se mora birati između ženskih tijela i finala Hrvatske na Euru, muškarci ipak biraju ovo drugo.

Njih je je nakon ovog pothvata vidio cijeli svijet. Ipak, dobro je znati da će ih, kada se vrate u svoj komadić svijeta, malo tko osuditi.

Dok se čeka zaključak etičkog povjerenstva Ministarstva kulture, povjerenstvo stanovnika Krapine svoj je zaključak, čini se, već donijelo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo