Prevrtali koševe, blokirali cestu, zapjenili fontanu!

11.9.2012.
12:28
VOYO logo

Dinko Hrehorović, tehnički direktor u gradskom komunalnom poduzeću Univerzal, kazao je za Glas Slavonije kako ovo nije prvi put da je u fontane bačen deterdžent. "Na udaru se, međutim, nisu našle samo fontane, duž cijele Ulice Ante Starčevića prevrnuti su koševi za smeće", kazao je.

Gradonačelnik Zoran Vinković kazao je kako je grad vezano uz koševe i bacanje deterdženta u fontane policiji poslao dopis te prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Policija će pregledati zapise s kamera koje su u funkciji od 0 do 24 te se nadaju da će brzo ući u trag počiniteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Policijske postaje Đakovo Rudolf Kolarić ističe da je policija u svim prijašnjim slučajevima bacanja deterdženta u fontane otkrila počinitelja. Riječ je u pravilu bila o mlađim osobama, između 16 i 17 godina.

List neslužbeno doznaje i kako je iste noći, sumnja se, ista "ekipa" u Ulici Eugena Kvaternika, u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, iz slijepe ulice uzela znak koji je upozoravao na oštećenje na kolniku, odnosno rupu, te ga postavila nasred prometnice, i to na pješačkom prijelazu. U mrklom mraku prava je sreća što nitko od vozača nije izravno udario u znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo