TRAGIČAN KRAJ / Borio se šest mjeseci, ali nije izdržao: preminuo prvašić koji je zadobio opekline u požaru

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Prošle godine u požaru u obiteljskoj kući sedmogodišnjaku je opečeno gotovo 90 posto tijela.

27.5.2017.
12:35
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtka kasno poslijepodne sedmogodišnji Dejan Vranić iz Petrijevaca ipak je izgubio bitku za život u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici. Dječak je podlegao teškim opeklinama koje je zadobio u požaru obiteljske kuće 13. studenoga prošle godine, piše Glas Slavonije.

Nesretni sedmogodišnjak najteže je stradao u požaru te mu je bilo opečeno 90 posto tijela, a uz njega teške opekline na 30 posto tijela zadobili su i njegov tada četverogodišnji brat, te majka koja se tjednima oporavljala u KBC-u Osijek. Najmlađi, četverogodišnjak  koji je u trenutku izbijanja požara također bio s majkom i braćom u kuhinji, nasreću nije bio ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč nadljudskim naporima liječnika u Klaićevoj bolnici prognoze od samog početka nisu bile dobre. Liječnici su nesretnog dječaka pokušali spasiti i presađivanjem kože, no ozljede su bile preteške. Mlađi brat nedavno se vratio kući s liječenja, a majka je, unatoč vlastitim ozljedama, posljednja dva mjeseca provela uz sinovo uzglavlje.

Vijest o smrti Dejana Vranića  Glasu Slavonijepotvrdio je i načelnik Općine Petrijevci Ivo Zelić, koji je bio na čelu općinskog tima koji se zajedno s mještanima i dobrotvorima iz cijele Slavonije i Hrvatske nakon požara tjednima angažirao na obnovi teško oštećene obiteljske kuće Vranićevih. Zelić je kazao kako ovu obitelj teškog materijalnog stanja, u kojoj je samo otac zaposlen, Općina ni ovaj put neće ostaviti samu, nego će joj pomoći u teškim danima koji slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo