Preminula mlada novinarka Andrea Kristić (36)

U četvrtak ujutro u Vinogradskoj bolnici, nakon duge borbe s teškom bolešću, preminula je 36-godišnja novinarka Andrea Kristić. Inače rodom iz Šibenika, Andrea je u Zagreb doselila 2005.

20.1.2011.
15:22
VOYO logo

Na Novoj TV provela je tri godine, nakon čega je postala prva glavna urednica City Magazina. Godinu dana kasnije, točnije 2009. godine, Andrea se zaposlila kao glasnogovornica u jednoj marketinškoj agenciji.

Za tešku bolest saznala je prošloga ljeta, no punim je plućima nastavila živjeti i 'objeručke se uhvatila u koštac s tom bolešću'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nakon godinu i pol teške borbe Andrea je izgubila bitku, te iza sebe ostavila dvoje djece, tinejdžera, sina Luku i kćer Paolu, te supruga Edija.

Kako je na Novoj TV provela najviše vremena, kolege je se rado sjećaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Voli život i život će voljeti tebe', to je bila misao vodilja naše drage kolegice, novinarke Andree Kristić kada je saznala da će se morati boriti protiv teške bolesti.

'Dijagnoza je ostala u sjeni njezinog humora i optimističnog pogleda na život koji je nosila sa sobom čak i u najtežim trenucima. Privatno i u poslu Andrea je bila veseljak i kreativac, uvijek u potrazi za novim izazovima', poručile su njezine bivše kolege s Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrea je jednom na svojem blogu napisala: 'Kad na kraju sve zbrojim i oduzmem, ja sam upravo takva žena kakva sam oduvijek željela biti.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo