što nas očekuje / Premijer sa stručnim povjerenstvom, ministrica s učiteljima: Blaženka Divjak za RTL Danas o drugoj fazi kurikularne reforme

U najvećoj virtualnoj učionici nastava je završila prije otprilike sat vremena - sjedili su ondje uz ministricu i učitelji iz cijele Hrvatske

21.12.2017.
18:52
VOYO logo

U Banskim dvorima premijer Andrej Plenković predvodio je konstituirajuću sjednicu Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja. 

Za nekoliko dana najavio je obnovljeni akcijski plan reforme školstva koji će poslati na javno savjetovanje. Tvrdi da će biti na tragu uključivosti i najboljih rješenja za generacije koje dolaze. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak pak poručuje da se afera u kojoj neki članovi Ekspertne radne skupine nisu zadovoljavali kriterije natječaja neće ponoviti.  

Istovremeno danas je i službeno započela drugu fazu pripreme kurikularne reforme. U najvećoj virtualnoj učionici nastava je završila prije otprilike sat vremena - sjedili su ondje uz ministricu i učitelji iz cijele Hrvatske. Sve je pratila Ines Goda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo