ZAISTA POSEBAN BEND / Prekrasan koncert ove nedjelje u Močvari

Image

Riječ je o bendu u čijim nerijetko prekrasnim baladama možemo pronaći utjecaje različitih žanrova u rasponu od jazza i europske pop tradicije do modernijih varijanti folka i americane.

17.5.2013.
11:26
VOYO logo

Cijenjeni američki chamber pop kvintet Dark Dark Dark ove će nedjelje (19. svibnja) po prvi puta nastupiti u Zagrebu te u klubu Močvara predstaviti svoj aktualni album "Who Needs Who".

Riječ je o bendu u čijim nerijetko prekrasnim baladama možemo pronaći utjecaje različitih žanrova u rasponu od jazza i europske pop tradicije do modernijih varijanti folka i americane, a dosadašnja izdanja osigurala su im status kritičarskih miljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim glazbom, članovi Dark Dark Dark bave se i filmom, umjetničkim performansom te interaktivnim instalacijama, a pjevačica Nona Marie Invie gostuje i na nadolazećem albumu The National, bendu kojeg ćemo u srpnju moći gledati na velikom koncertu na Šalati.

Kao predgrupa nastupit će post rock/instrumental psych/electronica duo North America, a sve to dobivate za 50 kuna (65 na ulazu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo