u povodu blagdana svih svetih /

Predstavnici HDZ-a položili vijence i zapalili svijeće na Mirogoju za blagdan Svih svetih

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jandroković je novinarima izjavio da je izaslanstvo HDZ-a još jednom izrazilo svoju zahvalnost i počast svima onima koji su svoje živote dali za našu slobodu

1.11.2016.
11:29
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - U povodu blagdana Svih svetih izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), predvođeno glavnim tajnikom Gordanom Jandrokovićem, položilo je u utorak vijence i zapalili svijeće na groblju Mirogoj i to kod Zida boli, kod Središnjeg križa te na grobu dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika i predsjednika HDZ-a, a u izaslanstvu su bili visoki stranački dužnosnici i ministri u Vladi RH.

Jandroković je novinarima izjavio da je izaslanstvo HDZ-a još jednom izrazilo svoju zahvalnost i počast svima onima koji su svoje živote dali za našu slobodu i hrvatsku Domovinu. Obišli smo grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, Zid boli a poklonili smo se i kod Križa  i sjetili se svih hrvatskih branitelja, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit zašto izaslanstvo HDZ-a, kao ni jučer predsjednik Vlade RH AndrejPlenković nije položio vijenac kod grobnice Narodnih heroja, odgovorio je kako svake godine imaju svoj tradicionalni put Zid boli, grob dr. Tuđmana, Središnji križ i nema tu nikakvih posebnih sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo