interaktivna web platforma / Predstavljeno 'Dubrovačko oko': Građani od danas mogu fotografirati i slati komunalne probleme

Image
Foto: Tea Stjepović

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž danas je na konferenciji za novinare predstavio novu gradsku internetsku platformu "Dubrovačko oko".

19.7.2016.
10:30
Tea Stjepović
VOYO logo

'Građani će jednostavno sami slikati, napisati gdje se nalazi te rečenicom opisati u čemu je problem i što očekuju da se napravi. Odgovor, pozitivan ili negativan će im stići u 24 sata', objasnio je Raguž te dodao da rješavanje problema slijedi unutar tri mjeseca.

'Građani će moći slati komunalne probleme, ali ne velike poput groblja Dubac, kanalizacije, već manje poput otpada, javne rasvjete, stupića, ceste, a to je 90 posto pitanja koje građani svakodnevno postavljaju' objasnio je dogradonačelnik Raguž te dodao da postoji filter koji će spriječiti stavljanje neprimjerenih fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raguž je objasnio da je poduzeće koje je odlučilo riješiti problem, dužno nakon obavljenog posla objaviti fotografiju kako bi sve bilo uredno, javno i transparentno. 

Više saznajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo