DOBRO DOŠLI U SARAJEVO (U ZAGREBU) /

Predstavljanje Sarajevske zimske sezone u Zagrebu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Malo je gradova na svijetu koji na tako malom prostoru mogu ponuditi toliko zanimljivosti kao Sarajevo

12.12.2017.
12:25
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prijem za predstavnike medija i turističkog sektora koji u sklopu promotivne kampanje "Dobro došli u Sarajevo" u Zagrebu organizira Turistička zajednica Kantona Sarajevo.
Prijem će se održati u utorak, 12. prosinca 2017. godine u Hotelu Esplanade od 13:00 sati.
O sarajevskoj zimskoj sezoni i trodnevnom novogodišnjem spektaklu u Sarajevu govoriće vaši domaćini u Zagrebu -  Nermin Muzur, predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo i glazbenik Dražen Žerić Žera, frontman Crvene jabuke koja će 01.01.2018. nastupiti ispred sarajevske Vječne vatre.
Malo je gradova na svijetu koji na tako malom prostoru mogu ponuditi toliko zanimljivosti kao Sarajevo. Povijesne znamenitosti, prirodne ljepote i poseban doživljaj susreta Istoka i Zapada razlozi su koji iz godine u godinu dovode veliki broj ljudi u posjet Sarajevu. A ove zime su baš svi u Sarajevu! Grad podno čak četiri olimpijske planine na kojima zima nudi obilje mogućnosti za zimske sportove ili rekreaciju na snijegu, ujedno je i novogodišnji glazbeni centar regije.
U sklopu promotivne turneje «Dobro došli u Sarajevo» Turistička zajednica Kantona Sarajevo posjet će sve regionalne centre (Zagreb, Ljubljanu, Beograd) i predstaviti aktivnosti tijekom zimskog perioda u Sarajevu i na olimpijskim planinama oko grada. Prvi na tom «promotivnom putovanju» upravo je Zagreb, grad s kojim Sarajlije imaju posebnu povezanost. 
Molimo da svoj dolazak potvrdite na email adresu info@visitsarajevo.ba ili joco@priredba.hr  Radujemo se susretu i druženju u Zagrebu i lijepoj suradnji!
I ne zaboravite, čekamo vas na starom mjestu, tamo gdje ljubav počinje....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo