OBRAČUN NA KADETSKOJ UTAKMICI /

Predsjednik kluba NK Željezničar: 'Situacija je ovo u kojoj su krivci obje strane'

Image

'Situacija je ovo u kojoj su krivci obje strane, sami igrači, riječ je o mladićima 16 i 17 godina, oba trenera kao i suci koji su ih trebali rastaviti čim je došlo do naguravanja'

1.10.2017.
12:38
VOYO logo

Vatroslav Stojanović, predsjednik NK Željezničar, komentirao je fizički obračun na kadetskoj utakmici u Slavonskom brodu između NK Željezničar i NK Slavija Pleternica i rekao kako su za fizički obračun krive obje strane.

"Suci na žalost nisu prekinuli utakmicu i dodijeli crvene kartone obojici nego su ostali po strani, treneri nisu dotrčali do igrača da ih rastave, a u cijelu situaciju umiješao se pomoćni trener NK Slavije koji je utrčao u teren i našeg igrača udario, ostala djeca iz našeg kluba su reagirala i počela se naguraviti i tući. Upali su u teren i roditelji i trenutku je nastao kaos", rekao je za eBrod Stojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Kadeti pretučeni na utakmici u Slavonskom Brodu: 'Igrača su gazili nogama, trenera su udarili šakom u glavu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija je ovo u kojoj su krivci obje strane, sami igrači, riječ je o mladićima 16 i 17 godina, oba trenera kao i suci koji su ih trebali rastaviti čim je došlo do naguravanja. Za svaku ovakvu situciju ne može biti kriva samo jedna strana. Utakmica je od samog početka bila 'muška', puna tenzija, na rubu kartona. Strašno je to što se dogodilo i hvala Bogu da je dijete koje je dobilo udarac u glavu dobro.

Policija je naravno bila i napravila zapisnik o svemu što se dogodilo, dijete je prevezeno u bolnicu i dobro je, na žalost dogodilo se to što se dogodilo i ponavljam da su krive obje strane", rekao je Stojanović i dodao kako mu je žao što u spornom trenutku nitko nije reagirao kako je trebalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo