PREDSJEDNICA PROGOVORILA O SUPRUGU: /

'Jakov se ne da smesti, ima svoju viziju i svoje želje'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
12.2.2017.
18:33
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

'Vrijeme i rezultati pokazat će da su svi sastanci bili pravovremeni i važni za Republiku Hrvatsku. Jednostavno sam procijenila da je pravi trenutak za otići u SAD kako bi se uspostavile smjernice našeg budućeg djelovanja i ispravili pogrešni potezi, a i, naravno, uspostavili kontakti s novom administracijom', rekla je predsjednica.

U SAD odlučila tek nekoliko dana ranije

Na odlazak u SAD se odlučila svega nekoliko dana ranije, kaže predsjednica i dodaje kako nije bila zadovoljna s radom tanmošnjeg veleposlanika Joška Para. 'Kada sam vidjela da druga veleposlanstva udvostručuju ili utrostručuju svoju nazočnost u SAD-u, a naš je veleposlanik otišao na godišnji odmor. O čemu onda pričamo! Netko je taj posao morao odraditi, a nažalost nisam se mogla osloniti na veleposlanika i diplomatsku mrežu', rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosna na djecu

Što se privatnog života tiče, predsjednica je vrlo ponosna na svoju djecu koja joj pokušavaju maksimalno olakšati život i rad. 'Nikada se ne bune, ne prigovaraju da im je teže zbog mene. Jedino kći zna reći, a to razumijem, da joj smeta kada u javnosti pišu ‘Kolindina kći’. Ona, naravno, želi biti svoja i počinje se sve više osamostaljivati, što u potpunosti podržavam', kaže predsjednica.

Osvrnula se i na svog supruga Jakova. 'Što se tiče Jakova, on se ne da smesti. Ima svoju viziju, svoje želje, ide dalje u tome. Mislim da smo svi ipak uspjeli posložiti svoj život, dodaje predsjednica Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo