20 godina postojanja / Predsjednica podržala kampanju Kupujmo hrvatsko: vrlo dobro zna što voli - pa i kad je riječ o sirevima

Uvjerena je da su hrvatski proizvodi najzdraviji i što je najvažnije, zna se odakle su, poručila je predsjednica

22.9.2017.
18:55
VOYO logo

Nakon druženja s kadetima, predsjednica Republike podržala je nacionalnu kampanju "Kupujmo hrvatsko" koja slavi 20 godina postojanja. Predsjednica je obišla je štandove na središnjem zagrebačkog trgu i priznala da kad kod može, koristi hrvatske proizvode. S Kolindom Grabar-Kitarović prošetala je i naša reporterka Andrijana Čičak Božić.

Birala nije dugo, jer predsjednica vrlo dobro zna što voli - pa i kad je riječ o sirevima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izabrala je polutvrdi zreliji sir i jedan škripavac s vlascem i kaže fino je, nek se borimo i trudimo", ispričala je Mirjana Šestak iz Jastrebarskog. Nakon pjesme predsjednica je zastala i po kilogram suhih šljiva. 

"Drago mi je, mogla je kupiti i više. Mislim ima novaca, mogla je od svakoga neki poklon kupiti", smatra Danica Toman iz Požege. Posebno se obradovala na Krašovom štandu, gdje se slavi 60 godina domaćice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca će bit jako sretna, obožavaju domaćicu.... A teško je Predsjednica mogla otići s kojeg štanda, a da nešto ne proba.

Gotovo za rukav na svoj ju je štand doveo Požežanin Daniel Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo ću vam pokloniti. To je naša šljiva", poručio je Kolindi Tomašević. 

A kao i 78 posto građana koji odabiru domaće proizvode i predsjednica priznaje da pazi što kupuje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kupujem što god postoji hrvatsko, ako nema hrvatsko kupujem strano", rekla je predsjednica Republike. Uvjerena je da su hrvatski proizvodi najzdraviji i što je najvažnije, zna se odakle su. Za promociju akcije Kupujmo hrvatsko i više nego dovoljno. 

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo