turneja po clevelandu /

Predsjednica nakon sparinga s Miočićem: 'Ne mogu vjerovati da sam nokautirala svjetskog prvaka'

Grabar-Kitarović je rekla kako joj je jučerašnji dan bio jedan od ljepših u mandatu

21.9.2019.
20:00
VOYO logo

Predsjednica Republike nastavlja svoju američku turneju uoči sudjelovanja na generalnoj skupštini UN-a. Nakon sparinga sa Stipom Miočićem, tu zanimljivostima nije kraj. 

Predsjednica u simulatoru helikoptera

Predsjednica uz pacijenta u helikopteru dok vani pada snijeg. Baš ovako budući liječnici u Klinici Cleveland uče kako se snalaziti u hitnim situacijama, ne bi li na sve bili spremni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo simulirati sva moguća stanja koja pacijenta mogu zadesiti tijekom transporta helikopterom. Gospođa predsjednica je bila izvanredna, pacijent je zdrav, transport je uspio i, evo, nadam se da je to bilo ilustrativno", kazao je Tomislav Mihaljević, predsjednik Uprave Cleveland Klinike.

Tomislav Mihaljević vodi Cleveland Kliniku, koja obuhvaća 16 bolnica po SAD-u i još nekoliko po cijelom svijetu. Više od 66 tisuća zaposlenih godišnje brine o čak osam milijuna pacijenata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo predsjednici najnovije tehnologije za liječenje bolesti srca i krvnih žila, i mislim da je to zaista impozantno za bilo koga, uključujući ljude iz naše profesije koji dolaze iz cijelog svijeta u Cleveland Kliniku da bi naučili nešto novo", kaže Mihaljević.

Doktor Mihaljević jučer nipošto nije bio jedini uspješan Hrvat u Clevelandu. Čak 500 stručnjaka iz svijeta znanosti, umjetnosti, biznisa, pa i šoubiznisa okupilo se na gala večeri Udruženja hrvatsko-američkih profesionalaca. Među njima i Kristina Kuzmić, blogerica čije savjete o životu i majčinstvu na društvenim mrežama prati tri milijuna ljudi. 

"Sad počinjem novi show gdje putujem po cijeloj Americi i radim taj svoj one-woman show, ja bih to jako voljela dovesti u Hrvatsku", kaže Kuzmić koja već 
25 godina živi u Americi. Zbog toga joj, kako sama kaže, hrvatski jezik i nije baš super pa joj ne bi škodila poduka.

Predsjednica računa na drugi mandat

Glavni govor večeri na engleskom je održala Kolinda Grabar Kitarović, a iz njega je bilo sasvim jasno da itekako računa na ulogu predsjednice u još jednom mandatu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je zadivljujuće da ste uspjeli u tako kompetitivnim društvima. Mislim da to dokazuje da su, kao prvo, Hrvati velik narod, ali kao drugo, da se kod kuće moramo riješiti korupcije i nepotizma, jer vi koji sjedite za ovim stolovima i uspjeli ste diljem svijeta niste imali veze u društvima u koja ste došli", poručila je predsjednica.

Hoće li biti nove borbe s Miočićem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grabar-Kitarović je rekla kako joj je jučerašnji dan bio jedan od ljepših u mandatu, prisjetivši se i jutarnjeg sparinga sa Stipom Miočićem. 

"Ne mogu vjerovati da sam nokautirala svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Toliko je viši od mene, ali sam sigurna da će idući put kada Stipe i ja budemo sparirali to biti dosta teža borba." 

A i ta će se borba, ne treba sumnjati, održati pred kamerama. 

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo