PODUZETNIK IMA PRIJEDLOG ZA CAPAKA: / 'Neka dopusti Hrvatima da igraju tenis, a oni njemu obećaju da nisu idioti koji će kihati u lopticu'

Image
Foto: Profimedia/Pixsell

Capak je nedavno dao svoje neobično objašnjenje zašto igranje tenisa nije dopušteno

1.5.2020.
16:57
Profimedia/Pixsell
VOYO logo

Poznati poduzetnik Nenad Bakić na svom se Facebooku ironično osvrnuo na izjavu ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslava Capaka o tenisu.

Govoreći na jednoj presici Nacionalnog stožera, Capak je postavio pitanje je li zaista tenis individualni sport te je to pokušao pojasniti time da igrač može kihnuti u lopticu i potom je poslati protivniku i proširiti zarazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jeste li ikad vidjeli koga da kiše u lopticu?'

Na ovu zaista kreativnu i gotovo nevjerojatnu teoriju na svom se Facebooku osvrnuo i Bakić koji kaže kako nam u doba velikih promjena trebaju novi društveni ugovori.

"Predlažem stoga da g. Capak dozvoli Hrvatima da igraju tenis, a oni njemu obećaju da nisu idioti koji će kihati u lopticu (nevezano o COVID - jeste ikad vidjeli koga da kiše u lopticu?), pa čak ako jedan igrač i je idiot, i kihne u nju, drugi ju neće dirati.", napisao je Bakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako nije tenisač, ali voli da ljudi budu zadovoljni te kako zna da kihanje nije simptom COVID-19, ali je tako rekao g. Capak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo