Poznajete li današnje 'žene rijetke vrijednosti'?

25.11.2013.
15:37
VOYO logo

One svojim djelima mijenjaju svijet i čine ga ljepšim i ugodnijim mjestom i kandidatkinje su za nagradu Josipa Vancaš – dobrotvorka godine. Izbor je pokrenula Zaklada Zamah 2011. godine s ciljem podrške ženskom doprinosu razvoju filantropije i http://dobrotvorka.zamah.hr/dobrotvorka-2013 može se više doznati o njima i glasati za favoritkinju.

Kandidatkinje su Nana Schaps, Božena Bukal, Iva Kvakić, Đurđa Grozaj, Sanela Mlinarić, Melita Zolotić, Helena Melovnik Zrinjski, Vesna Zucalo, Vlasta Zmazek, Đordana Barbarić, Tamara Premuš, Jasmina Labrović Sabljić, Vladimira Palfi, Josipa Cahun Szekely, Ljubica Jembrih i Mirjana Rožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veseli nas činjenica da je ove godine natječaj zadobio veće zanimanje javnosti, da ukupno imamo 16 kandidatkinja iz područja cijele Hrvatske te da je, u dva dana otkako je otvorena anketa za izbor najdobrotvorke, glasalo više od tisuću posjetitelja naše stranice! Dobra djela o kojima govorimo svakako zaslužuju podršku i nužno je što veći broj ljudi upoznati s tom snažnom, ne isključivo ženskom pričom", navodi zaklada.

Nagrada za dobrotvorku godine namijenjena je hrvatskoj državljanki koja svojim djelovanjem pridonosi jačanju uloge žena u društvu, pozitivno utječe na život šire društvene zajednice, kojoj vidljivo pridonosi svojim djelovanjem sudjeluje u dobrotvornim akcijama i/ili davanju priloga jednoj ili više neprofitnih organizacija, daje doprinos za javnu dobrotvornu akciju, potiče i usmjerava druge na davanje potpore organizacijama koje djeluju na rješavanju problema u zajednici te potiče druge osobe da postanu dobročinitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo