Pronađena kanta s benzinom /

Požar na kući bivšeg glavnog državnog odvjetnika: izazvan namjerno?

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ortynski je za RTL potvrdio da je riječ o njegovoj kući, koja je u trenutku požara bila prazna. Nitko nije ozlijeđen, a trenutno je u tijeku očevid

2.4.2017.
14:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju buknuo je požar na kući u Postirama na Braču, potvrdili su u nedjelju splitsko-dalmatinskoj policijskoj upravi, a lokalni mediji su izvijestili kako se radi o vikendici bivšega državnog odvjetnika Radovana Ortynskog.

Policija je dobila dojavu o ovom požaru u noći sa subote na nedjelju i u tijeku je istraga o uzrocima požara, rekli su u splitskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim neslužbenim informacijama, izgorio je jedan dio kuće. Prema navodima lokalnih medija riječ je o kući bivšega državnog odvjetnika Radovana Ortynskog te da je požar "namjerno izazvan a pored kuće je pronađena kanta sa benzinom".

Ortynski je za RTL potvrdio da je riječ o njegovoj kući, koja je u trenutku požara bila prazna. Nitko, dakle, nije ozlijeđen. A trenutno je u tijeku očevid. Sve daljnje informacije obznanit će Državno odvjetništvo, koje je preuzelo slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je već niz godina u mirovini, Ortynski ne zna tko bi mogao imati motiv za počinjenje ovakvog djela.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo