SANDRA RONČEVIĆ ZA RTL / Povratnica postala policajka godine: 'Čast je nositi hrvatsku odoru, a osmijeh je ključ uspjeha'

Čovjek je uspjeh u turizmu, pokazuje se uvijek iznova, ako je ljubazan i osmijeh mu nije stran

4.10.2019.
19:50
VOYO logo

Na Danima hrvatskog turizma u Vinkovcima svečano je dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu 'Čovjek –ključ uspjeha u turizmu'.

U kategoriji najbolje policajke 'Čovjek –ključ uspjeha u turizmu' za policajca – policajku 2019. godine nagrađena je policijska službenica Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar Sandra Rončević s kojom je razgovarala RTL-ova reporterka Ida Hamer.

''Posebna je čast i ponos dobiti ovo priznanje i nagradu'', istaknula je Rončević, kazavši da je ona povratnica iz Australije koja je stigla 1993. godine, a dvije godine kasnije zaposlila se u policiji te će joj u travnju iduće godine biti jubilarnih 25 godina službe.

''Ponosna sam što nosim ovu hrvatsku službenu odoru'', istaknula je Rončević i kazala da ljudi cijene dobro znanje engleskog jezika. Istaknula se time što je pomogla jednom irskom državljaninu, inače psihičkom bolesniku, da se sretno i sigurno vrati u Dublin, a u razgovoru za RTL zaključila je: ''Ljubaznost i osmijeh su ključ uspjeha''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo