POSVAĐALI SE BELJAK I RUŽA TOMAŠIĆ: / On njoj da je 'ustaška emigrantica', ona njemu da je 'rođen u Sloveniji'

Image
Foto: Pixsell
9.3.2019.
16:06
Pixsell
VOYO logo

Društvene mreže gore zbog svađe dvoje hrvatskih političara

Predsjednik HSS Krešo Beljak napao je hrvatsku europarlamentarku Ružu Tomašić jer je negodovala zbog odluke austrijske Crkve o zabrani održavanja mise na Bleiburgu, no vrlo brzo je ona uzvratila njemu.

'Još jedna ustaška emigrantica, ova iz Kanade a porijekom iz Bosne. Mi smo zemlja koja se oslobodila fašizma vlastitim snagama za razliku od Austrije, koja nam sada docira i uči nas antifašizmu zahvaljujući ovakvim domaćim izdajnicima. Sikter iz naše Hrvatske!!', napisao je Beljak na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na reakcije kako je riječ o govoru mržnje, Beljak je odgovorio: "Ne, ovo je upozorenje svim profašističkim izdajnicima koji sramote našu Hrvatsku pred svjetskom javnošću. Austrija, to leglo nacista, sad pokuazuje mišiće nama, koji smo to isto zlo sami istjerali iz svoje ponosne domovine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo mu je odgovorila i sama zastupnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno se ne mijenja zadnjih 70 g. - siledžije tjeraju iz Hrvatske sve koji im smetaju da lakše zapojasaju ono što im ne pripada. "Antifašisti" su HSS zabranili, a emigracija ga je sačuvala. Moje rođenje u Bosni problematizira lik rođen u Sloveniji. Ako je i od Beljaka, previše je", napisala je zastupnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo