svi su ludi za porečom / Proveli smo dan u istarskoj hit destinaciji i provjerili zašto su turisti toliko oduševljeni

Porečka laguna, hotelska kuća koja je ove godine uložila 95 milijuna kuna sezonom je prezadovoljna. Samo u srpnju ostvarili su pola milijuna noćenja

24.7.2017.
18:45
VOYO logo

Poreč je pun - gužva je na gradskim ulicama, ali većina turista vrijeme provodi na plaži. 

No, plaža nije druga riječ za ljenčarenje. Za one s najviše energije, zaduženi su brojni animatori. Djeci serviraju red plesa, red pjesmi pa red sportskih nadmetanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno je zabavno i uopće nije važno odakle netko dolazi, svi mogu sudjelovati u plesu", kaže Taran Dio iz Velike Britanije.

Porečka laguna, hotelska kuća koja je ove godine uložila 95 milijuna kuna sezonom je prezadovoljna. Samo u srpnju ostvarili su pola milijuna noćenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hotel ima 269 soba na raspolaganju, puni smo od kraja 5. mjeseca i sve do kraja 9. mjeseca", otkriva direktorica hotela Laguna Parentium Ana Budimir,

Za obitelj jednog slovenskog turista ovaj hotel u Poreču godinama je izbor broj 1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš taj hotel gdje smo danas, to je hotel u koji se vraćamo već dugi niz godina zbog osoblja, zbog mora, zbog ugođaja... Jako smo zadovoljni, a i sam Poreč nam se jako sviđa. Mislim da je to jedan od najbolje sređenih turističkih gradova u Hrvatskoj", poručuje MarkoKrenker.

Čitava Istra je hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do sad smo govorili da su sezone rekordne, ali mislim da ćemo od ove godine govoriti da su povijesno rekordne", zadovoljno kaže direktor TZ Istra Denis Ivošević.

Na izmaku je tek mjesec srpanj, a još je puno vremena za bildanje turističkih brojki. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike