NOVI DAN, NOVI PROBLEMI / Upaljen narančasti Meteoalarm, a Estofex izdao upozorenje druge razine: Danas je moguće jače grmljavinsko nevrijeme, ali i tuča

Image
Foto: Ilustracija / Bruno Fantulin/PIXSELL

I Meteoalarm DHMZ-a i Europski sustav upozorenja na oluje, Estofex, upozoravaju na mogućnost obilnijih oborina, olujnog vjetra i tuče u unutrašnjosti Hrvatske

22.6.2022.
8:54
Ilustracija / Bruno Fantulin/PIXSELL
VOYO logo

Srijeda je u kontinentalnoj Hrvatskoj počela uz umjerenu naoblaku, mjestimice uz slabu kišu. U nastavku dana, poslijepodne i navečer te u noći na četvrtak, lokalno može biti izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom, pa i tučom, osobito na sjeveru zemlje, kaže se u vremenskoj prognozi televizije N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U unutrašnjosti nestabilno, na Jadranu sunčano i vruće

I dalje je na snazi upozorenje Meteoalarma DHMZ-a, posebno za tri regije - zagrebačku, karlovačku i osječku regiju. Lokalno bi moglo biti izraženijeg nevremena.

I Europski sustav upozorenja na oluje Estofex također je objavio upozorenje na mogućnost obilnijih oborina, olujnog vjetra, ali i tuče u unutrašnjosti Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtak će u unutrašnjosti biti nestabilan, petak nešto manje, a isto vrijedi i za dane vikenda. Istodobno, na Jadranu će idućih dana biti pretežno sunčano i vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo