život ga nije mazio / Pomozite Antonu: omiljeni stanar Big Brother kuće nakon izlaska spava u prihvatilištu

Image

"Bez lipe sam. Pretačem iz šupljeg u prazno. Odnio sam stare cipele postolaru da ih ‘pođoni’, ali nemam čime platiti račun od 90 kuna", požalio se Anton

9.10.2015.
21:28
VOYO logo

Otkad je izišao iz Big Brother kuće, bivši natjecatelj reality showa spava u Prihvatilištu za beskućnike u Kosnici u Velikoj Gorici. Ondje je završio nakon što su ga ljetos deložirali iz stana u Lučkom. Anton se trenutno nalazi u teškoj situaciji, a brojni obožavatelji zagovaraju njegov povratak u kuću, obasipajući ga komplimentima kao najpoštenijeg i najiskrenijeg stanara. 

Do prije par godina je radio kao šef mehanizacije u jednoj firmi, a sada je u mirovini. Nikada se nije ženio i to zbog posla – stalno je mijenjao lokacije, a posao ga je odveo u Alžir, Rusiju,…Kaže da je kao mlad bio vrlo zgodan i da je imao nekoliko veza, ali uglavnom sa ženama lakog morala. Voli žene i priče o seksu, a ne voli se družiti s penzionerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez lipe sam. Pretačem iz šupljeg u prazno. Odnio sam stare cipele postolaru da ih ‘pođoni’, ali nemam čime platiti račun od 90 kuna, a moram kupiti i lijekove, kaže umirovljenik Anton Kopajtić.

Ako želite pomoći Antonu, donacije možete uplatiti na račun Hrvatske poštanske banke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HR4623900011070000029

MODEL HR00

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POZIV NA BROJ:3400826868

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo